Veelgestelde vragen2022-03-18T10:36:36+00:00

VEELGESTELDE VRAGEN

Een overzicht van vragen die wij veel voorbij zien komen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat wordt besproken in het overleg tussen de gemeente en de huurdersvereniging?2021-01-12T15:56:20+00:00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consequat mi orci. Quisque placerat rutrum odio eget sodales. Aliquam erat volutpat. Nam tempus vel mi a dapibus. Sed aliquet congue hendrerit. Maecenas ornare, dui eu commodo vestibulum, diam leo laoreet turpis, at feugiat lacus libero id metus.

Hoe worden de belanghebbenden geïnformeerd over de uitkomsten van een overleg?2021-01-12T15:56:29+00:00

Hoe wordt het bestuur van het de huurdersvereniging samengesteld?2021-01-12T15:57:08+00:00

Worden er klanttevredenheidsmetingen gehouden?2021-01-12T15:57:19+00:00

Wat is de frequentie van het overleg tussen het Woonconcept en de huurdersvereniging?2021-01-12T15:57:25+00:00

Verstrekt Woonconcept een financiële bijdrage aan de huurdersverenigingen?2021-01-12T15:57:34+00:00

Wat is het doel van het Huurdersvereniging Meppel?2021-01-12T15:57:45+00:00

De Huurdersvereniging Meppel (HvM) stelt zich tot doel om samen met alle huidige en toekomstige huurders van Woonconcept, op te komen voor de belangen van huurders van Woonconcept in Meppel.

Krijgen derden inzage in mijn gegevens?2021-01-12T15:58:16+00:00

Welke vormen van overleg zijn er?2021-01-12T15:58:31+00:00

Klik hier

Huurders voor Huurders

Met als motto Huurders voor Huurders doen we ons werk. Wij zijn daarbij onafhankelijk van Woonconcept. Elke steun van medehuurders is welkom. Het is leuk werk, maar ook veel werk. Uw interesse maakt u kenbaar via het contactformulier. Eventueel kunt daar ook aangeven wat uw motivatie is. U wordt altijd uitgenodigd voor een gesprek.

Je kunt ook een bericht sturen via onze contactpagina.

Zodra dat wordt gelezen, krijgt je een bevestigingsmail en zo mogelijk direct een inhoudelijke reactie.

Als een directe inhoudelijke reactie niet lukt, laten we weten wanneer die wel kan komen.

Klik hier