Actueel 21-12-2015

Overeenkomst huurbeleid 2016 en 2017

De koepel van huurdersorganisaties van Woonconcept 3HV (i.o.), Huurdersvereniging De Veste uit Steenwijkerland, Huurdersvereniging Hoogeveen (i.o.), Huurdersvereniging Meppel en Woningcorporatie Woonconcept zetten zich in voor mensen die zelf moeilijk in een eigen woonruimte kunnen voorzien.

Ondertekening van het huurakkoord op het kantoor van de Huurdersvereniging Meppel door vertegenwoordigers van de koepel van huurdersorganisaties 3HV en Woonconcept

In de overeenkomst staat beschreven dat wij staan voor een goed evenwicht tussen betaalbare huren, voldoende beschikbare woningen en een goede kwaliteit. De huurinkomsten zijn hiervoor de basis. De huurlasten voor de doelgroep zullen zoveel mogelijk beperkt blijven.
Vanuit deze gezamenlijke belangen is het huurbeleid van Woonconcept in 2016 en 2017 overeen gekomen.

De volledige overeenkomst huurbeleid leest u via onderstaande link:
> Huurakkoord 2016-2017 3HV en Woonconcept [pdf]